Kantoorruimte

Kantoren, het is een uitdagende markt met veel aanbod en concurrentie. Het is daardoor ook een echte kopersmarkt. Dat vraagt van bedrijfsmakelaars veel marktkennis en –ervaring. 
 
Als Overduin & Casander Bedrijfsmakelaars hebben we die kwaliteiten ruimschoots in huis. We zijn actief op de kantorenmarkt van heel Groningen, Friesland en Drenthe. Onze dienstverlening omvat professionele begeleiding bij verkoop, aankoop, verhuur en aanhuur van kantoorruimten.
 
Vanzelfsprekend is daarbij altijd glashelder wat onze positie is: we treden op namens de verkoper/verhuurder of de koper/aanhuurder. We kunnen beide rollen vervullen, maar nooit bij een en hetzelfde kantoorobject. Vanuit die positie behartigen we maximaal de belangen van de opdrachtgever.
 
Wilt u uw kantoorpand zo goed mogelijk verhuren of verkopen? Wij gaan voor u op zoek naar een solide huurder of een koper die goed is voor zijn geld. Verder zorgen we voor een waterdicht contract zonder losse eindjes of onduidelijkheden.
 
Ook ondernemers die een kantoorpand willen kopen of huren zijn bij ons aan het juiste adres. Op basis van gedegen marktkennis en een groot netwerk weten we precies waar kansen liggen. Ofwel: eersteklas kantoorruimtes op goede locaties, met gunstige voorwaarden en incentives.
 
Meer weten? Neem contact met ons op.