Bedrijfsruimte

Bij het kopen of huren van bedrijfsruimte komt heel wat kijken. Overduin & Casander Bedrijfsmakelaars ontzorgt u tijdens het hele traject.
 
Dat begint al bij de eerste oriëntatie. We gaan voor u op zoek naar een geschikt object en begeleiden u tijdens de bezichtiging. Wilt u daarna verder met een pand, dan starten wij namens u een gedegen onderzoek. Zo helpen we voorkomen dat u achteraf voor (financiële) verrassingen komt te staan.
 
Dat onderzoek kan in principe niet breed genoeg zijn. Tenslotte staat u als ondernemer voor een belangrijke stap: het kopen of jarenlang huren van een bedrijfspand. We kijken naar de bouwskundige staat, het gemeentelijk bestemmingsplan, milieuaspecten en eventuele erfdienstbaarheden. Om risico’s uit te sluiten kan ook een due diligence-onderzoek worden gedaan.
 
Uiteraard kunt u ook op ons rekenen bij de onderhandelingen, het opstellen van het koop- of huurcontract en de oplevering van uw nieuwe bedrijfspand. En ook daarna zijn wij u van dienst met hulp en en advies. Maar dat spreekt eigenlijk voor zich.
 
Natuurlijk kunt u ook een beroep op Overduin & Casander Bedrijfsmakelaars doen wanneer u een bedrijfspand wilt verhuren of verkopen. Op basis van een groot relatienetwerk weten we als geen ander wie er in de markt zijn.
 
Meer weten? Neem contact met ons op.