Gezocht

WINKELRUIMTE
Als gevolg van veel winkelhuurtransacties de afgelopen tijd hebben wij veel aanvragen van ondernemers die een winkel willen huren in het centrum van Groningen. Heeft u een winkel die u wilt verhuren dan kunnen wij u waarschijnlijk snel voorzien van een huurder. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om hierover te praten.

BELEGGINGSOBJECTEN
Heeft u een bedrijfspand dat u wilt verkopen ? Wij hebben contact met meerdere kleine en grote beleggers die objecten willen kopen. Dat mag in geheel of gedeeltelijk verhuurde staat zijn maar ook leeg. Als u wilt weten of uw pand voor hun interessant kan zijn neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

BELEGGINGSPANDEN
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar verhuurde eengezinswoningen en appartementen in het Noorden van Nederland. Contactpersoon Theo Overduin 06-53158085.

Voor een landelijke belegger zoeken wij in de grote plaatsen in het Noorden van Nederland verhuurde A1 winkelpanden. Vlotte afwikkeling mogelijk en uiteraard een discrete behandeling. Contactpersoon Theo Overduin 06-53158085.