Wij zijn opzoek

Overduin & Casander Bedrijfsmakelaars heeft een breed netwerk en staat nauw in contact met beleggers, huurders, verhuuders en kopers. 
Voor een aantal opdrachtgevers zijn wij opzoek. 

WINKELRUIMTE
Als gevolg van veel winkelhuurtransacties in de afgelopen tijd, zijn wij opzoek naar winkelruimte voor verschillende opdrachtgevers voor in en/of rondom het centrum van Groningen en Haren.
Heeft u een winkel dat u wilt verhuren? Wij kunnen u waarschijnlijk op korte termijn voorzien van een huurder. 
Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om hierover te praten. 

BELEGGINGSOBJECTEN
Heeft u een bedrijfspand dat u wilt verkopen? Wij staan nauw in contact met grote en kleine beleggers die objecten willen kopen.
Is uw object geheel of gedeeltelijk verhuurd? Geen probleem! Staat het leeg? Geen probleem. Als u wilt weten of het pand interessant is voor een van onze beleggers, neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

EENSGEZINSWONINGEN EN APPARTEMENTEN
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar verhuurde eengezinswoningen en appartementen in het Noorden van Nederland. Heeft u een object? Neem dan contact met ons op.

A1 WINKELPANDEN
Voor een landelijke belegger zoeken wij in de grote plaatsen in het Noorden van Nederland verhuurde A1 winkelpanden. Hierbij kunnen we u voorzien van een vlotte afwikkeling en uiteraard een discrete behandeling.


Contact:
Kantoor 050 311 66 66
info@overduincasander.nl