Terug naar de resultaten
Veiling
Industriepark 2 in Farmsum 9936 AR

Industriepark 2

9936 AR Farmsum
(050) 311 66 66

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 445 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving: Vrijstaand bedrijfspand met kantoor-, bedrijfsruimte en terrein. Het object is gelegen aan het Eemskanaal in Farmsum. De entree ligt op een bel-etage met receptie. Vanuit hier is er toegang tot de bedrijfsruimte op de begane grond, met kantoor, toilet en werkplaats. Vanuit de...
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving: Vrijstaand bedrijfspand met kantoor-, bedrijfsruimte en terrein. Het object is gelegen aan het Eemskanaal in Farmsum. De entree ligt op een bel-etage met receptie. Vanuit hier is er toegang tot de bedrijfsruimte op de begane grond, met kantoor, toilet en werkplaats. Vanuit de hoofdentree is het trappenhuis te bereiken met toegang tot de kelder en de kantoorruimten op de verdieping.

Huurgegevens: Het object wordt thans niet verhuurd. Voor informatie omtrent verhuur-/gebruik van het registergoed wordt
nadrukkelijk verwezen naar de bijzondere veilingvoorwaarden.

Locatie: Het object is gelegen aan het Industriepark 2 te Farmsum aan het Eemskanaal op bedrijventerrein Industriepark-Eemsdok

Bereikbaarheid: Goed bereikbaar per (vracht)auto via de N360 en/of de N33.

Indeling: Entree, tochtportaal, receptie, technische ruimte, trappenhuis.
bedrijfsruimte v.v. overheaddeur met kantoor, pantry en toilet, toegang tot werkplaats met smeerkelder en twee overheaddeuren.
Kelder met archiefkast, toiletgroep en technische ruimte.
Verdieping met 8 kantoorvertrekken, opslagruimte, pantry met toilet.
De totale oppervlakte bedraagt ca. 445 m², waarvan ca. 210 m² kantoorruimte en ca. 235 m² bedrijfsruimte.

Bouwjaar: 1954, verbouwd omstreeks 2000.

Kadastrale gegevens: Gemeente Delfzijl, sectie D, nummer 3918, groot 841 m², volledig eigendom.
?
Milieu: Voor informatie omtrent de bodemgesteldheid verwijzen wij u door naar de gemeente Delfzijl. Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Gezien het bouwjaar van het registergoed is niet uit te sluiten dat er mogelijk wel asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank: Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming: De bestemming is ‘Bedrijf-1’ met functieaanduiding ‘t/m categorie 3.2’. De locatie maakt deel uit van bestemmingsplan ‘Farmsum’. Voor meer informatie zie ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden:
- In de akte van levering is een kwalitatieve verplichting opgenomen. Zie de akte voor meer informatie.

- Op grond van de Regeling energieprestatie gebouwen is de eigenaar verplicht aan koper een definitief energielabel te overhandigen. Verkoper staat er niet voor in dat de eigenaar aan deze verplichting zal (kunnen) voldoen.

- Koper dient zich zelf er van te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Deelname online executieveiling: Teneinde te kunnen deelnemen aan de veiling dient u een account aan maken op de website www.bog-auctions.com.
Bovendien dient u zich éénmalig te registreren bij BOG Auctions. De daartoe bestemde Registratieverklaring vindt u op de website www.bog-auctions.com.
De Registratieverklaring dient u in het bijzijn van een Nederlandse notaris te ondertekenen. De notaris dient daarbij uw handtekening te legaliseren door middel van ondertekening van de verklaring aan het slot van de Registratieverklaring. Neemt u bij de ondertekening een geldig legitimatiebewijs meet, waarmee u zich ten overstaan van een notaris kunt legitimeren.

Zie de brochure voor de veilinggegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Overduin & Casander Bedrijfsmakelaars BV echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1954 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 445 m² Perceeloppervlakte 841 m² Oppervlakte kantoorruimte 210 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen aan het Oude Eemskanaal op bedrijventerrein Industriepark-Eemskanaaldok. Goed te berreiken middel N33 en N360 Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Toilet, pantry
Oppervlakte
235 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
210 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Luchtbehandeling
Airco
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
420 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.